O nas

Odkar vem zase, vedno sem nekaj zbiral. Sprva so to bile poštne znamke, zatem stari nemški porcelanasti klovni, gramafonske plošče, cigarni trakovi... Vedno sem kupoval in prodajal te lepe stvari, dopolnjeval svojo zbirko in si izmenjaval s prijatelji in drugimi zbiralci. Ko sem bil v tujini, sem vedno najprej šel v kakšno starinarno ali na bolšij sejem. In končno, po petdesetih letih, je ta hobi postal moja služba.
Vljudno vas vabimo na obisk naše spletne trgovine. Hvaležen sem bogu, da me moja žena podpira - brez njenih nasvetov, pomoči in odobritve tega nebi mogel storiti. Ona ima odličen okus, jaz pa znam delati z rokami - izgleda kot idealna kombinacija za naše družinsko delo.
Nenehno potujeva po Sloveniji in sosednjih državah v iskanju zares nenavadnih, zanimivih in očarljivih starin. Nakupujemo jih, obnavljamo in s tem vračamo k življenju. Prepričani smo, da je vsak predmet, najden na podstrešju ali v kleti starih hiš, kot košček zlata, ima svojo zgodbo in pravico do dolgega in srečnega življenja v vaši hiši! Poglejte našo spletno stran in mogoče boste tudi pri nas našli kaj zanimivega in nenavadnega za svoj dom. Ne pozabite – stvari imajo tako kot ljudje pravico do dolgega in srečnega življenja!
Denis & Katja