Splošni pogoji

Uporaba splošnih pogojev

Ti splošni pogoji določajo pogoje uporabe in naročila preko spletnega kataloga Attic.si, ki je dostopen na povezavi attic.si (v nadaljevanju: 'spletna stran') in jo upravlja družba SIDK d.o.o., (v nadaljevanju: 'ponudnik').
Ti splošni pogoji se uporabljajo za celotno spletno stran, vse njene sestavine in podstrani. Z uporabo spletne strani uporabnik sprejema in soglaša z vsemi določbami teh splošnih pogojev, kar vključujejo tudi vse povezave kot njihove sestavne dele. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednarodne smernice za e-poslovanje, ki jih zastopa tudi Zveza potrošnikov Slovenije.

Cene

Vse cene na spletni strani so izražene v evrih (EUR). Vse cene prikazane na spletnem naslovu se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi prejem naročila, in sicer z elektronskim sporočilom ali ustno preko telefona. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji obvezujoči tako za ponudnika, kot za kupca.

Naročila

Za oddajo naročila v spletnem katalogu attic.si se ni potrebno prijavljati. Če želite opraviti naročilo morate samo kontaktirati nas preko telefona ali e-pošti. Ponudnik lahko naročilo tudi zavrne, če ugotovi, da ga pod danimi pogoji ne more izvesti. Predhodno kupca o tem obvesti in navede razloge za zavrnitev naročila, seveda če je to možno.

Plačila

Način plačila uporabnik izbere v postopku naročila.
Uporabnik lahko naročeno blago v spletnem katalogu attic.si plača na naslednje načine:
  • — z gotovino ob prevzetju;
  • — po predračunu na TRR: Izdelke boste lahko plačali preko katerekoli spletne banke.

Izdaja računa

Attic.si skupaj z dostavo naročenih artiklov kupcu dostavi tudi račun v pisni obliki.
Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom.
Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Dostava

Kupec lahko po blago pride sam na naveden naslov in osebno prevzame blago. Dostava pa je možna preko Pošte Sloveniji, naročilo lahko dostavimo tudi mi če blago je preveliko za dostavo preko pošte. Cena dostave je plača kupec, izračuna ali na spletni strani Pošte Sloveniji, ali če dostavo izvajamo mi cena dostave je po dogovoru in odvisna od oddaljenosti naročnika. Dostava po dogovoru je možna tudi v tujino ali na poštno ležeče, poštni predal ali hotelski naslov.

Pritožbe, reklamacije in informacije:

V primeru pritožb, reklamacij in informacij povezanih z našimi storitvami nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte na naslov oldattic.si@gmail.com ali po pošti na naslov: SIDK d.o.o., Miklavž pri Taboru 61, 3304 Tabor, Slovenija.
V primeru dodatnih informacij ali vprašanj nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte na oldattic.si@gmail.com ali pokličita na +386 30 608 198.